Home and Business Security Services
Τηλ: (+30) 24310-71400

24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων

 

 

H TSIAMANTAS SECURITY, από την ίδρυση της έχει θέσει σε λειτουργία ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψεως & Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας, με συστήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και λειτουργεί 24 ώρες 365 ημέρες το χρόνο. 

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, παρακολουθεί & ανταποκρίνεται άμεσα σε περίπτωση παραβίασης του χώρου κάποιου πελάτη, κινητοποιώντας τον μηχανισμό που προβλέπεται μέσα από τις διαδικασίες του κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησης όμοιες με εκείνες του προτύπου ISO.

 

Δέχεται σήματα μέσω τεχνολογίας PSTN, GSM, TCPIP, GPRS σε όλα τα γνωστά πρωτόκολλα. Με την τεχνολογία PSTN λαμβάνουμε σήματα TEST REPORT (έλεγχος καλής επικοινωνίας του πίνακα με το Κέντρο) ανά 8 ώρες ενώ με την τεχνολογία GSM GPRS TCPIP έχουμε εγκαταστήσει μια πλατφόρμα ON-LINE, μέσω της οποίας ελέγχεται η αδιάλειπτη επικοινωνία και σε περίπτωση που χαθεί για περισσότερο από 1 λεπτό, τότε παράγεται ένας συναγερμός και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 


Πολλοί αναρωτιούνται γιατί χρειάζεται να πληρώνουν έναν Κεντρικό Σταθμό αφού ο συναγερμός μπορεί να τους ειδοποιήσει απευθείας. Είναι προφανές ότι μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης έχει πιο άμεσες αντιδράσεις προστασίας. Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της TSIAMANTAS-SECURITY έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει ακριβώς στο συναγερμό του σπιτιού ή της επιχείρηση σας και τη δυνατότητα να επέμβει ανά πάσα στιγμή.Σε περίπτωση εισβολής στο χώρο σας, είναι ενδεικτικές οι διαφορετικές αντιδράσεις των ατόμων που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά εάν είναι συνδρομητές στο Κ.Λ.Σ. ή όχι.

Χωρίς Κέντρο Λήψης σημάτων: Σας καλεί ο συναγερμός στο κινητό, γίνεται παραβίαση του χώρου σας ή ενεργοποιήθηκε το σύστημα από έναν ψευδή συναγερμό; Στο καλύτερο σενάριο, καλείτε κάποιον κοντινό γνωστό ή συγγενή, προκειμένου να δει τι έχει γίνει στο σπίτι σας. Στο χειρότερο σενάριο, επιστρέφετε εσπευσμένα από όπου και αν είστε , για να δείτε ότι φτάσατε πολύ αργά.

 

Με Κέντρο Λήψης Σημάτων: Ο εκπαιδευμένος χειριστής του Κέντρου Λήψης Σημάτων, λαμβάνει το σήμα και ελέγχει αυτόματα αν κάτι κινείται στον χώρο. Ο χειριστής, ειδοποιεί αμέσως με τον ασύρματο το ιδιόκτητο περιπολικό, που περιπολεί εκείνη την ώρα, το οποίο και σπεύδει γρήγορα στον χώρο .Στην περίπτωση που διαπιστώσει κάποια παραβίαση, ειδοποιείται και η αστυνομία για περεταίρω ενέργειες .Εάν διαπιστώσει ότι η ζημιά είναι μεγάλη (σπασμένη πόρτα, τζαμαρία) τότε παραμένει στον χώρο μέχρι την επάνοδό σας. Εάν αυτή δεν είναι εφικτή, τότε κατόπιν εντολή σας διαθέτουμε ένστολο φρουρό να φυλάει τον χώρο μέχρι την επιστροφή σας για την αποκατάσταση της ζημιάς.Το Κέντρο Λήψης Σημάτων,σύμφωνα με την εμπειρία μας, έχει άμεση εξυπηρέτηση στη διαχείριση των κλήσεων από την Αστυνομία διότι γνωρίζουν ότι υπάρχει αναμφίβολο συμβάν σε εξέλιξη. Συνεπώς η Αστυνομία έρχεται ακόμη πιο γρήγορα.

 

Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας προγραμματίζουν έτσι το σύστημα συναγερμού, ούτως ώστε οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων να μπορούν να γνωρίζουν αν βρίσκεστε σε κίνδυνο εσείς ή μελή της οικογενείας σας και να καλέσουν την αστυνομία ενημερώνοντας τους ότι βρίσκεστε υπό απειλή. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ένα από τα μέλη της οικογένειά σας επιστρέφει στο σπίτι τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη ένοπλη ληστεία, η TSIAMANTAS SECURITY έχει μεριμνήσει για τους πελάτες της δίνοντάς τους συγκεκριμένο αριθμό ενέδρας προκειμένου να αφοπλιστεί ο συναγερμός και ταυτόχρονα να ενημερωθεί το Κέντρο ότι βρίσκεστε σε άμεσο κίνδυνο προκειμένου να επέμβουμε.
Το πελατολόγιό μας είναι σε διαρκή ενημέρωση σχετικά με τον φυλασσόμενο χώρο ακόμη και για προβλήματα διακοπής ρεύματος ή τηλεφώνου.
Επίσης, αν υπάρχουν ηλικιωμένοι στο χώρο , με την τοποθέτηση του σχετικού ασύρματου τηλεχειριστηρίου ή επιτοίχιου μπουτόν δίπλα στο κρεβάτι τους, σε περίπτωση προβλήματος υγείας , ειδοποιείται το 24ωρο Kέντρο Λήψης Σημάτων ότι χρειάζονται ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

 

Ο χρόνος πού χρειάζεται ένας επαγγελματίας κλέφτης για να παραβιάσει την σειρήνα είναι λιγότερος από 3 λεπτά . Ένας απλός συναγερμός, τίθεται εύκολα εκτός λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος , βανδαλισμού ή κακής συντήρησης. Η TSIAMANTAS SECURITY παρέχει την απαιτούμενη σιγουριά που χρειάζονται όλοι στις μέρες μας για την προστασία της περιουσίας τους και της ακεραιότητας τους.

 

 

Ακόμη και αν έχετε ήδη ένα σύστημα συναγερμού, κάντε τώρα ON-LINEτην αίτηση σας για σύνδεση στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της TSIAMANTAS SECURITY και απολαύστε τις πρωτοποριακές μας υπηρεσίες σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.


Video

Υπηρεσίες

Βρείτε μας στο Facebook

Επικοινωνία

25ης Μαρτίου 18,Τρίκαλα 42100

(+30) 24310-71400

Social

facebook-48x48twitter-48x48YouTube-icon (2)social-google-box-icon
Επιλογή Γλώσσας »
Font Resize
Αντίθεση